You must be logged in to post messages.
Please login or register

General Discussions
Moderated by Maffia, LordKivlov, JimXIX

Hop to:    
Welcome! You are not logged in. Please Login or Register.2 replies
Age of Empires III Heaven » Forums » General Discussions » help with TAD
Bottom
Topic Subject:help with TAD
MultiCide
Skirmisher
posted 05-13-08 07:09 AM EDT (US)         
ok, so I installed AoE 3 / TWC / TAD on my new computer, but when I run TAD I cant choose any of the TWC civs :/

any help on this matter would be appreciated

I run Win Vista 64bit
AuthorReplies:
Colonel_UGMO
Veteran Musketeer (Content Contributor)
posted 05-13-08 07:21 AM EDT (US)     1 / 2       
Make sure all on them are installed on the same hard disk. Possible reinstalling all three could help.


If you are playing online make sure that you join games with the TWC symbol (Stone arrow head thinggy) or if you're hosting tick the box that says allow twc civs and maps.

ESO NAME: UGMO
RANK: 1st Lieutenant
I AM USING: TAD
I AM PLAYING: The Aztecs, British and Russians
.oO James246: Well, you wouldn't be able to sigg any dumb things I say, because I don't say them. :P Oo.

[This message has been edited by Colonel_UGMO (edited 05-13-2008 @ 07:22 AM).]

MultiCide
Skirmisher
posted 05-13-08 07:23 AM EDT (US)     2 / 2       
yep, everything is on the same drive, and already reinstalled everything and wiped clean my registry from everything that had anything to do with it


edit:
after a lot of hazzle, ive found the problem to be in my OS
hope they patch this or I find some fix for it

[This message has been edited by MultiCide (edited 05-13-2008 @ 12:19 PM).]

You must be logged in to post messages.
Please login or register

Hop to:    

Age of Empires III Heaven | HeavenGames